Om Os

Om Os

Forestil dig et sted der gør op med alt du kender omkring konceptet burger restaurant, et sted hvor almindelige regler ikke gælder, et nytænkende sted hvor det er burgerne der regerer, ”burger rules” – Velkommen til Burger Anarchy!

Med både traditionelle udgaver af burgeren, samt nye alternative opskrifter, vil ”Burger Anarchy” være stedet hvor man mødes med både venner og familie. Stedet hvor alle kan være med, hvor din burger fås med lige præcis den øl du bedst kan lide. Vi vil indføre kvalitet til burger konceptet ved at kæle for detaljerne, gøre brug af lokale varer og ikke mindst lave alt fra bunden.

 

Om Os

Alt dette kan nydes som take-away i dit hjems kendte rammer, eller i vores restaurant, hvor indretningen måske bærer lidt præg af, at vi ikke er bange for at skille os ud Vores mål var at skabe et afslappet miljø, hvor det organiske møder byens beton. Et sted hvor almindelige indretningsregler ikke gør sig gældende og hvor alle kan føle sig velkomne.

Vores baggrund er mange år i ledende stillinger i restaurationsbranchen, både i køkkenet og hos gæsterne. Vi brænder for at skabe noget nyt til Odense, et sted der er mere end bare et sted hvor man tilfredsstiller sin søndags trang, en gourmet burger restaurant.

Burger Anarchy

Awards

Om Os
Vi siger TAK til Gastromand.dk for kåringen til Danmarks bedste Festivalburger 2016!