FYNSK VELFÆRDSBØF – B.A. MAYO – TOMATRELISH – RØDLØG – HJEMMELAVEDE PICKLES – HJERTESALAT – BRIOCHE
FYNSK VELFÆRDSBØF – BOURBON BBQ SAUCE – BACON- & LØGMARMELADE – CHEDDAR CHEESE SAUCE – KARTOFFELCHIPS – HJERTESALAT – BRIOCHE
BLACK ANGUS OKSEFILET – TRØFFELBEARNAISE – SAUTE AF VILDE SVAMPE OG GRØNKÅL – JORDSKOKKECHIPS – BRIOCHE
FYNBO GRIS – URTEAIOLI – TOMAT- & CHORIZOCHUTNEY – BLÅSKIMMELCRUMBLE – HJERTESALAT – BRIOCHE
SPICY FRIED CHICKEN – PIRI PIRI CHILIMAYO – ASIATISK SLAW – PONZU YOGHURTDRESSING – HJERTESALAT – BRIOCHE
RØDBEDE- & ÆBLE‘’BØF’’ – VEGANSK URTEAIOLI – SAUTE AF VILDE SVAMPE OG GRØNKÅL – JORDSKOKKECHIPS – HJERTESALAT – BRIOCHE
TRE SMAGFULDE MINIBURGERE EFTER KOKKENS HUMØR. (LAVES IKKE SOM TAKE AWAY)
FYNSK VELFÆRDSBØF – KETCHUP – HJERTESALAT – BRIOCHE